Campanyes & Xerrades

Des de l’Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi oferim vies de col·laboració  en l’àmbit sanitari, cultural, acadèmic, social…etc. amb lúnic objectiu de visualitzar la problemàtica del suïcidi i la seva possible prevenció.

Alguns exemples d’impacte social: Documental ‘Supervivientes’, Projecció – Debat (Filmoteca de Catalunya), Exposició Fotogràfica (FundacióCatalunyaCaixa), Tallers Escoles (Pare Manyanet), Patrocini privat en productes dietètics(Dieticlar); entre d’altres.

Actualment tenim actius els següents projectes col·lectius:

 

  • Xerrada ”Positius davant el suïcidi”: Una xerrada creada i impartida per persones que han viscut una situación de risc en primera persona i han aconseguit superar-ho. El contingut està vinculat a la prevenció: com identifiquem i com podem actuar amb persones de risc al nostre voltant. Tanmateix ens permet realizar una reflexió conjunta per fomentar la desestigmatització d’aquesta vivència. Duració d’1 hora. Cost associat.

 

 

 

 

Per altres col·laboracions, no dubteu en contactar-nos a info@acps.cat

 

Campanyes prèvies

 

Participació en xerrades i tallers per part dels nostres especialistes

Participem en campanyes relacionades amb la normlaització de les malalties mentals, aportant la visió de la mort pel suïcidi

Concurs de fotografía per a la visualització i normalització de la problemàtica

L’ACPS a la Universitat de Barcelona

Campanya ‘Obrim els ulls davant del risc de suïcidi’