AOC – QUI SOM?

QUI SOM?

»Els factors socials, psicològics i culturas poden interactuar per a conduir a una persona a un comportament suicida, però degut a l’estigmatització dels trastorns mentals i del suïcidi, moltes persones senten que no poden demanar ajuda, malgrat les dades indiquen l’augment de morts evitables. el suïcidi poques vegades forma part d’agenda política.»
Prevención del suicidio: Un imperativo global (Organitzación Mundial de la Salud, 2014)

L’ Associació Catalana per la Prevenció del Suïcidi (ACPS) és una associació sense ànim de lucre que es comença a idear l’any 2010 i és creada i registrada durant l’any 2012. L’ACPS pretén fer una tasca social important en tot el que envolta la mort per Suïcidi i la seva prevenció.

Per la seva complexitat, és obvi que l’abordatge de la conducta suïcida ha d’incloure una visió que incorpori de forma integrada les diferents intervencions possibles. Des de l’Associació Catalana Prevenció Suïcidi treballem la psicoterapèutica (atenció psicològica) i la social/cultural ( a través de les nostres campanyes).

En aquesta pàgina web trobaràs tota la informació sobre els nostres objectius, projectes i col·laboracions però, sobretot pretén ser un espai per compartir experiències i donar veu a la problemàtica. Per tant, siguis un supervivent, un professional, una entitat, un mitjà de comunicació, un partit polític o una empresa, CONTACTA amb els nostres professionals i voluntaris.

EL NOSTRE EQUIP

matthew-smith--rYZO4_JPEU-unsplash

Supervivents

 Cofundadora i supervivent

michal-parzuchowski-S7nzSaoMQi4-unsplash

Psicolegs

Cofundadora i psicóloga

austin-kehmeier-lyiKExA4zQA-unsplash

Voluntaris

Supervivent i psicóloga

COL·LABORADORS

LA NOSTRE HISTORIA

Associació Catalana per a la prevenció del suïcidi

“El deure de l’alegría”

 

2010

2012

2015

2019

2020

2025

2050

ELS NOSTRES VALORS

Per nosaltres, parlar de valors, realment és parlar de nosaltres. Quan els intentem descriure no és simple literatura, per tant totes les persones que col·laboren amb l’Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi han viscut de forma directa o indirecta la pèrdua d’una persona estimada.

Els valors que sempre ens acompanyen són:

  • Treball en equip: estem treballant amb tot tipus de professionals, entitats i empreses perquè creiem sincerament que el treball en equip dóna valor i enriqueix els nostres projectes.
  • Professionalitat:  L’ACPS té objectius clars i per aconseguirlos, comptem amb les nocions per treballar eficaçment i acabar veient resultats en les nostres accions i projectes.
  • Respecte: Creiem en la capacitat d’escoltar, entendre i respectar totes les visions i punts de vista per tal que el projecte de l’ACPS englobi totes les perones de la societat que es poden veure afectades per aquesta experiència.
  • Compromís:  Tots els esforços necessaris per arribar a què l’ACPS sigui un referent al nostre país a l’hora de donar veu a totes les persones que ho necessitin ens demanen una implicació per part de tots en la feina del dia a dia.
  • Cooperació:  El benefici de cada col·laboració és el benefici per a cada col·laborant.
  • Innovació: L’ACPS no es tanca a idees ni a noves maneres de treballar i d’influir a la societat. Estem oberts a tot tipus de col·laboracions, influències i coneixament perquè creiem que només innovant marcarem una diferència real a la societat.
  • Transparència: Tots els projectes i accions es realitzen sota el valor de la transparència, des de les transaccions amb proveïdors i bancs fins a les relacions amb els socis i col·laboradors.

ON ESTEM

Cristalleries Planell

Espai Barcelona Cuida

Av. Marquès de l’Argentera, 22

Horari d’atenció:
Dimarts de 19.00 a 20:00

Barcelona Espai Cuida't

Espai Barcelona Cuida

Av. Marquès de l’Argentera, 22
(entrada pel pàrquing de l’estació de França).

Horari d’atenció:
Dijous de 17:00 a 19:00

Associació Catalana per a la Prevenció Suïcidi. 
Carrer Berlin, 30, 08014, Barcelona.

Entitats col·laboradores

CONTACTE

+34 652 873 826
info@acps.cat

Segueix-nos