Qui sóm?

QUI SÓM?

matthew-smith--rYZO4_JPEU-unsplash

Supervivents

Tots ho hem viscut en primera persona

michal-parzuchowski-S7nzSaoMQi4-unsplash

Psicòlegs

Especialistes que ens ajuden

austin-kehmeier-lyiKExA4zQA-unsplash

Voluntaris

COL·LABORADORS

LA NOSTRE HISTÒRIA

Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi

«El deure de l’alegría»

 

2010

2012

2015

2019

2020

2025

ELS NOSTRES VALORS

  • Cooperació:
    Posem tots els esforços necessaris per a què l’ACPS sigui un referent al nostre país a l’hora de donar veu a totes les persones que ho necessitin; això ens demana una implicació per part de tothom en la feina del dia a dia. Treballem amb tot tipus de professionals, entitats i empreses perquè creiem sincerament que el treball en equip dóna valor i enriqueix els nostres projectes.
  • Horitzontalitat:
    Creiem en la capacitat d’escoltar, entendre i respectar totes les visions i punts de vista per tal que el projecte de l’ACPS englobi totes les persones de la societat, que es poden veure afectades per aquesta experiència.  El benefici de cada col·laboració és el benefici per a cada col·laborant.. Estem oberts a tot tipus de col·laboracions, influències i coneixement perquè creiem que només innovant marcarem una diferència real a la societat. L’ACPS no es tanca a idees ni a noves maneres de treballar i d’influir a la societat

  • Transparència: L’ACPS té objectius clars i per aconseguirlos, comptem amb les nocions per treballar eficaçment i veure resultats en les nostres accions i projectes. Tots els projectes i accions es realitzen sota el valor de la transparència, des de les transaccions amb proveïdors i bancs fins a les relacions amb els socis i col·laboradors.

 

ON ESTEM

Espai Barcelona Cuida

Carrer Viladomat, 127, Barcelona, 08015

Horari d’atenció:
Dimarts de 17:00 a 19:00 (Cita prèvia)

Associació Catalana per a la Prevenció Suïcidi. 

Entitats col·laboradores

CONTACTE

+34 623 30 04 55
info@acps.cat

Segueix-nos