Serveis

SERVEIS

El nostre objectiu és reduir la mortalitat per suïcidi a través de la conscienciació social i l’acompanyament de l’entorn. Sóm un col·lectiu de professionals i voluntaris que hem viscut la conducta suïcida en primera persona i oferim la nostra pròpia experiència com a eina de transformació social.

Punt d'Atenció

ESPAI PER A FAMILIARS

Disposem d’un espai d’escolta activa per familiars o amics que conviuen amb persones en risc de temptativa o ideació suïcida. Us donarem eines per poder acompanyar-los en aquest procés.

POSITIUS DAVANT EL SUICIDI

Una xerrada creada i impartida per persones que han viscut una situació de risc en primera persona i han aconseguit superar-ho. El contingut està vinculat a la prevenció: com identifiquem i com podem actuar amb persones de risc al nostre voltant.

Reserva

FACTORS DE RISC I SIGNES D'ALARMA

Una xerrada dirigida al camp educatiu (professionals i AMPAs) per tal de saber detectar senyals d’alerta entre la població adolescent.

Taller de Rap

XERRADES

Posat en contacte amb nosaltres a: Xerrades ACPS el contingut està vinculat a la prevenció: com identifiquem i com podem actuar amb persones de risc al nostre voltant.

Associació Catalana per a la Prevenció Suïcidi. 

Entitats col·laboradores

CONTACTE

+34 623 30 04 55
info@acps.cat

Segueix-nos